Supervisor

Wij zijn op zoek naar teamleiders voor onze Teleperformance vestiging in Maastricht. Ben jij woonachtig in de regio Maastricht?

Weet je als geen ander hoe je een ontevreden klant omtovert naar ambassadeur? Hoe je een team met professionals naar een nog hoger niveau tilt? Weet je hoe je collega's kan motiveren en inspireren? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Ga dan aan de slag als Supervisor binnen Teleperformance!

In deze hele toffe rol faciliteer en motiveer je een team van klantcontact medewerkers die zich dagelijks inzetten om alle vraagstukken vanuit klanten op te lossen. Het is dus van belang dat je er voor zorgt dat je team op de hoogte is van de laatste technologie, weet hoe ze tot de kern van de vraag of het probleem kunnen komen en bovenal; ervoor zorgen dat de klant met een glimlach afsluit.

Werken als Supervisor bij Teleperformance is tof. Vanwege de jonge en informele werksfeer bijvoorbeeld. Deze specifieke rol voegt daar een gezonde dosis impact aan toe. Naast de verantwoordelijkheid van de prestaties van je team, ben je ook druk in de weer om creatief en innovatief te zijn. Niet alleen met technologie maar ook met een ultieme customer experience. Jij weet als geen ander wat er voor nodig is om dit voor elkaar te krijgen.

Wat ga je doen?

  • Kwalitatieve coachings, beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren met jouw team;
  • Sparren met de Business Unit Manager en je directe collega's over behaalde resultaten (KPI's) en hoe we deze nog beter gaan maken.

Wat breng je mee?

  • Je bent het liefst per direct beschikbaar voor 40 uur per week;
  • De wil om uit te blinken, maar je wordt pas echt blij als je team dat doet;
  • Flexibele instelling; we werken in de avonden en weekenden.

Klinkt goed?

Wacht dan niet te lang met solliciteren! Wie weet neemt Corporate Recruiter, Anne Goevaerts, contact met je op.

JOB SOURCE: JOB PORTAL
Job offer found on the website of a selected partner
Apply on company website

The Experteer Benchmark is an Experteer service that shows you the estimated market value of a specific position. It is not given by the recruiters, and it is an estimate based solely on market data.

Experteer's estimation is based on both the analysis of internal data, as well as external information. The Experteer Benchmark is the average market value at the respective level. This value may be up to 15% higher or lower in each company (greater variation may be possible in individual cases).

The Recruiter Benchmark serves as a reference. The actual salary to be obtained depends on factors such as professional experience and expertise.