Financial Controller

 • Coördinerende, controlerende en coachende richting de financiele administratie|Leidende rol in de verdere automatisering van financiële processen en inrichting
 • Bedrijfsprofiel

  Eurofiber is een premium brand voor connectiviteits- en cloudoplossingen voor de zakelijke markt. Wij zorgen er met onze IT infrastructuur onder andere voor dat kritische organisaties, zoals ziekenhuizen, scholen en overheidsinstanties, altijd up and running zijn.Werk je bij Eurofiber, dan draag je bij aan de digitalisering van de samenleving. Bovendien streven we ernaar 100% Climate Proof en circulair te werken en uiten we actief onze sociale betrokkenheid.
  Wij zijn een snelgroeiende internationale speler op de markt voor connectiviteit en cloudification. We koesteren onze ondernemersgeest en hebben de kracht om met elkaar slagvaardig te zijn. Onze groeidoelstellingen zijn glashelder. Barst jij van de goede initiatieven? Dan kun je die bij Eurofiber realiseren. En je collega's? Die staan naast je.
  Als Financial Controller rapporteer je aan de Manager Financial Control en werk je nauw samen met jouw team en Group Control. Samen met de andere financial controller ben je verantwoordelijk voor de periodieke (maand/jaar) afsluiting en (management)rapportages van de Business Unit Eurofiber Nederland waarbij jouw focus en expertise op de externe reporting & accounting ligt.

  Functiebeschrijving

  Als Financial Controller heb je een coördinerende, controlerende en coachende rol richting collega's van de financiële administratie, waarbij jij de verantwoordelijkheid neemt voor de complexere accounting technische items. Naast je passie voor cijfers heb je een goed gevoel voor financiële systemen en ben je in staat om het financiële beleid te ontwikkelen, bewaken, over te brengen en zorg te dragen voor een correcte financiële administratie.
  Wat zijn jouw belangrijkste taken?

  • Je bent verantwoordelijk voor tijdige verstrekking van maand-, kwartaal- en jaarcijfers van de Eurofiber Nederland;
  • Je coördineert en begeleidt de audits en bent eerste aanspreekpunt voor de externe accountants;
  • Je draagt zorg voor de naleving van interne en externe wet- en regelgeving waaronder IFRS;
  • Je voert interne controles uit op de kwaliteit van de financiële cijfers door middel van analyses en continue optimalisatie van efficiency en effectiviteit binnen de financiële afdeling;
  • Je neemt een leidende rol in de verdere automatisering van de financiële processen en denkt mee over mogelijke verbeteringen in het gebruik van ons financiële systeem.

  Kandidaat

  Bij Eurofiber worden we gedreven door een continue verbeteren instelling. We vragen onszelf elke dag opnieuw af hoe het de volgende dag beter kan. Jij doet hetzelfde.
  Jij hebt/bent ook:

  • een afgeronde HBO of WO opleiding richting Bedrijfskunde/Economie/Accountancy;
  • tenminste 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • in staat om succesvol te zijn binnen een organisatie in transitie, met veel dynamiek en strakke deadlines;
  • kritisch op processen en initiatiefrijk in het verbeteren hiervan;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • een echte teamplayer en je bent bereid om kennis te delen en een coachende rol op je te nemen naar collega's;
  • 36-40 uur per week beschikbaar.

  Compensatiepakket

  Bij Eurofiber geloven we dat de kracht van eenieder optelt tot het succes van ons allemaal. We zien jouw bijdrage hieraan en hebben verschillende manieren om onze waardering voor jou te uiten. We creëren een sfeer waarin we onderling verbonden blijven. Want we doen het samen. Daarom hebben we bijvoorbeeld een bonussysteem zodat iedereen deelt in ons succes.
  Om je te helpen het onderste uit de kan te halen, hanteren we geen 'one size fits all'-concept. In plaats daarvan bieden we je een hybrideaanpak en de steun die je nodig hebt om jezelf te overtreffen. Dat betekent:

  • Een salaris afgestemd op jouw talent gebaseerd op een 32/40-urige werkweek, bijdrage ziektekostenverzekering, goed pensioen, een bonus en een 13e maand;
  • Een gezonde work/life balance en hybride werken;
  • Actieve ontwikkeling van je vaardigheden en competenties door middel van verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • 29 vakantiedagen per jaar, op basis van een 40-urenweek, en 8% vakantiegeld.
JOB SOURCE: HEADHUNTER
Job offer posted by a headhunter on Experteer
Sign up and apply now

The Experteer Benchmark is an Experteer service that shows you the estimated market value of a specific position. It is not given by the recruiters, and it is an estimate based solely on market data.

Experteer's estimation is based on both the analysis of internal data, as well as external information. The Experteer Benchmark is the average market value at the respective level. This value may be up to 15% higher or lower in each company (greater variation may be possible in individual cases).

The Recruiter Benchmark serves as a reference. The actual salary to be obtained depends on factors such as professional experience and expertise.