IT Business Analist - Nederlandse spreker - Schiedam

 • Werken bij een innovatief bedrijf!|Een moderne en uitdagende IT-omgeving!
 • Bedrijfsprofiel

  Wij zijn een telecombedrijf in Nederland met als doel om zo veel mogelijk mensen te voorzien van high-speed internet, interactieve televisie en uitstekende (mobiele) telefonie diensten. Om dit te bereiken, breiden we ons snelle netwerk met glasvezel uit naar gebieden waar snel internet nog niet breed beschikbaar is. Wil jij deel uitmaken van het realiseren van onze visie?

  Functiebeschrijving

  In deze rol ben je verantwoordelijk voor het visualiseren van de impact van nieuwe en veranderde producten en diensten op de gehele organisatie door middel van een grondige analyse met alle betrokken partijen. Je fungeert als de link tussen het commerciële domein en het ontwikkelingsteam, waarbij je zakelijke vragen vertaalt in vereisten en gebruikersverhalen en deze wensen overdraagt ​​naar de ontwikkelingsteams. Je biedt ondersteuning op basis van de wensen en behoeften van gebruikers en proceseigenaren, waardoor de organisatie nieuwe of verbeterde processen kan bieden, zodat deze nieuwe of verbeterde diensten en producten aan haar klanten kan aanbieden.
  Je werkt met een Agile werkmethode binnen de organisatie, waarbij je zo snel en effectief mogelijk moet reageren op de wensen en behoeften van de organisatie. Je richt je op innovatie, verbetering en beheer van de applicaties en systemen binnen de hele klantbeleveringsketen. Jouw taken omvatten onder andere:

  • In samenwerking met het feature team en de producer, onderzoek je actief de wensen van de business stakeholders en krijg je inzicht in de toegevoegde waarde van deze wensen;
  • Je analyseert en beschrijft de vereisten van de business en maakt een impactanalyse in overleg met alle belanghebbenden. Je hebt een brede kijk die verder gaat dan één systeem;
  • Na goedkeuring van de Product Owner vertaal je de vereisten naar een (functioneel) ontwerp en/of een aantal duidelijke beschrijvingen in overleg met het feature team;
  • Je stelt acceptatiecriteria op in overleg met de operationele afdelingen en zorgt voor de juiste documentatie; Je ondersteunt bij het opstellen van testscenario's en beoordeelt de geleverde service of product voordat deze aan de Product Owner wordt gedemonstreerd;
  • Je onderhoudt relaties binnen het technische en commerciële veld ten behoeve van kennisontwikkeling en toepassing ervan.

  Kandidaat

  • Een afgeronde exacte of analytische studie op HBO/WO-niveau.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Zeer goede analytische en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Een goed begrip van het speelveld van de klant.
  • Je beweegt gemakkelijk in complexe situaties.

  Compensatiepakket

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn niet alleen goed, maar ook flexibel in te zetten. Met ons uitstekende pensioenplan wordt ook aan je toekomst gedacht en met je Benefit Budget beslis je hoe je je arbeidsvoorwaarden gebruikt. Er zijn ook volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisatie.

JOB SOURCE: HEADHUNTER
Job offer posted by a headhunter on Experteer
Sign up and apply now

The Experteer Benchmark is an Experteer service that shows you the estimated market value of a specific position. It is not given by the recruiters, and it is an estimate based solely on market data.

Experteer's estimation is based on both the analysis of internal data, as well as external information. The Experteer Benchmark is the average market value at the respective level. This value may be up to 15% higher or lower in each company (greater variation may be possible in individual cases).

The Recruiter Benchmark serves as a reference. The actual salary to be obtained depends on factors such as professional experience and expertise.