Senior HR adviseur

 • Strategische HR positie|HR rol met de focus op organisatieontwikkeling en verandertrajecten
 • Bedrijfsprofiel  Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom! Bij BS werken je met collega's die graag beleid ontwikkelen, implementeren en adviseren. We streven naar een cultuur met een prettige, daadkrachtige en inclusieve sfeer, die ruimte biedt voor ieders talent en ontwikkeling.

  Functiebeschrijving

  Jouw functie is onderdeel van de centrale HR-advies afdeling, waarbij je je volledig concentreert op de leidinggevenden en medewerkers van de Bestuursstaf, als een van de strategische gesprekspartners op HR-gebied. Jouw functie biedt aanvullende capaciteit en je werkt hierin nauw samen met je collega strategisch HR Adviseur en HR medewerker.

  Leidinggevenden en medewerkers kunnen ook bij jou terecht voor advies en begeleiding bij organisatieontwikkeling, conflicten, verzuimbegeleiding, instroom en doorontwikkeling van medewerkers. Je implementeert HR beleid en toetst op naleving hiervan. Denk hierbij aan onderwerpen op het gebied van medewerkerstevredenheid, sociale veiligheid en diversiteit & inclusie. Je durft verbetervoorstellen te doen en kunt deze ook implementeren. Daarbij neem je jouw collega's mee bij HR-innovaties. Wat vind jij bijvoorbeeld van data-driven HR?

  Je zet de afdeling neer als aantrekkelijke werkgever en werkt, samen met de afdeling recruitment, aan recruitmentstrategieën en veranderingen binnen recruitment. Natuurlijk ben je ook het klankbord voor medewerkers bij knelpunten in werksituaties.

  Kortom, doordat jij stevig in je schoenen staat en dat koppelt aan daadkracht en een goed ontwikkeld inlevingsvermogen, maak jij het verschil als HR-adviseur.

  Kandidaat

  Bij onze klant zijn geen twee medewerkers hetzelfde. Dus wie je ook bent, je vult ons team altijd aan. Verder neem je mee:

  • Een relevante voltooide Bachelor- of Masteropleiding.
  • Ruime werkervaring in een soortgelijke adviesrol in een grote maatschappelijke organisatie. Ervaring in het hoger onderwijs is een plus.
  • Ervaring met het begeleiden van organisatieontwikkelings- en verandertrajecten.
  • Aantoonbare capaciteit om te analyseren, adviseren, snel te schakelen en goed aan te sluiten bij stakeholders.
  • Proactiviteit en een goed vermogen om prioriteiten te stellen.
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in Nederlands en Engels.
  • Ervaring met Strategische Personeelsplanning (maar dat is een plus).  Compensatiepakket

  Een werkplek in een dynamische omgeving waar je in een fijne sfeer samenwerkt met collega's. Je kunt hen ook buiten het werk om ontmoeten.

JOB SOURCE: HEADHUNTER
Job offer posted by a headhunter on Experteer
Sign up and apply now

The Experteer Benchmark is an Experteer service that shows you the estimated market value of a specific position. It is not given by the recruiters, and it is an estimate based solely on market data.

Experteer's estimation is based on both the analysis of internal data, as well as external information. The Experteer Benchmark is the average market value at the respective level. This value may be up to 15% higher or lower in each company (greater variation may be possible in individual cases).

The Recruiter Benchmark serves as a reference. The actual salary to be obtained depends on factors such as professional experience and expertise.