Informatiemanager

 • De architect zijn voor de digitale toekomst! |Een organisatie gekenmerkt door het mensgerichte karakter en collegialiteit!
 • Company

  Onze klant is actief op de arbeidsmarkt in transport en logistiek. Opgericht door en vóór de sector, zorgen zij voor méér instroom en minder uitstroom. Ze werken voor bedrijven en de mensen die er werken. Zij brengen ze in beweging en helpen ze op weg. Zodat mensen met plezier aan het werk gaan en blijven.

  Role

  Het team waarin jij gaat werken is verantwoordelijk voor het leveren van de totale dienstverlening rondom onze informatievoorziening. Onder leiding van de manager ICT staan ze aan de vooravond van het verder professionaliseren van de IT-afdeling. In het bijzonder op het domein van Goverance en Architectuur. Samen met een team van 13 collega's gaan jullie deze uitdaging aan. De IT-afdeling is onderverdeeld in een aantal subafdelingen, waaronder: Service & Support, Kantoorautomatisering, Bedrijfsapplicatie, incl. product owners en een scrummaster.

  In de rol van informatiemanager ben jij de architect van de digitale toekomst binnen de organisatie. Je duikt diep in de bedrijfsprocessen, smeedt strategische allianties met de business en loodst de organisatie door de bochten van de digitale snelweg. Als spil tussen technologie en bedrijfsvisie, maak je integrale klantbediening niet alleen mogelijk, maar laat je het ook schitteren.

  Dit ga je onder andere doen:

  • Samen met de business verken je de digitaliseringsvraagstukken en vertaal je deze naar toekomstbestendige oplossingen. Je houdt hierbij rekening met klantreizen, bedrijfsprocessen, data-gedreven werken, technologische ontwikkelingen.
  • Je stelt het informatiebeleid en het informatieplan op, passend bij de bedrijfsdoelstellingen en uitgesplitst in projecten. En voert regie op de realisatie daarvan.
  • Je stelt architectuurkaders op ten behoeve van de integratie en samenhang van processen, data en applicaties gericht op de digitalisering van klantreizen en diensten.

  Candidate

  Jouw krachtAls informatiemanager weet jij jouw conceptuele vermogen te gebruiken als een vlijmscherp instrument. Hierdoor ben je altijd gereed om ideeën om te zetten in concrete acties! Verder neem jij dit met je mee:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting informatiekunde, informatica of technische bedrijfskunde.
  • Je neemt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie met je mee.
  • Je hebt ervaring met multidisciplinaire vraagstukken en complexe projecten op het gebied van de informatievoorziening en klantbediening (digitale proposities).
  • Je hebt kennis, incl. certificering op gebied van enterprise architectuur bv. TOGAF, ArchiMate, BPMN, ISO 27001.
  • Jij bent geïnteresseerd in en ervaring met agile en

  Deal

  Jouw keuzeVoor alle waarde die jij als informatiemanager toevoegt, staat dit jou in ieder geval te wachten:

  • Een jaarcontract voor 40 uur per week (+ zicht op verlening) en uiteraard een goed salaris.
  • Een flexibele baan waarbij hybride werken de standaard is (de verdeling is 50/50. Momenteel zijn dinsdag en donderdag kantoordagen voor IT).
  • 29 vakantiedagen, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (6,85%) én thuiswerkplekvergoeding.
  • Een mooie pensioenregeling (via ABP) met collectieve verzekeringen.
  • Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Zo hebben ze een online academie en een opleidingsbudget.
JOB SOURCE: HEADHUNTER
Job offer posted by a headhunter on Experteer
Sign up and apply now

The Experteer Benchmark is an Experteer service that shows you the estimated market value of a specific position. It is not given by the recruiters, and it is an estimate based solely on market data.

Experteer's estimation is based on both the analysis of internal data, as well as external information. The Experteer Benchmark is the average market value at the respective level. This value may be up to 15% higher or lower in each company (greater variation may be possible in individual cases).

The Recruiter Benchmark serves as a reference. The actual salary to be obtained depends on factors such as professional experience and expertise.